Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

24.08.2017. |
Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић састаће се са министром за везе и масовне комуникације у Влади Руске Федерације Николајем Никифоровим у четвртак, 24. августа, у Москви.

Поповић и Никифоров ће разговарати о развоју дигиталне економије, иновација и информационих технологија у Србији и Русији, као и о унапређењу сарадње двеју земаља у свим областима.
24.08.2017. | 13:00
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић састаће се са председавајућим Комитету за спољне послове Европског парламента и известиоцем Европског парламента за Србију Дејвидом Мекалистером у четвртак, 24. августа, у 13 часова, у згради Геозавода, Карађорђева 48.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до четвртка, 24. августа, до 11 часова, на имејл: press@gov.rs.

Писане акредитације на меморандуму редакције треба да садрже име и презиме, број личне карте и занимање свих чланова екипе.
24.08.2017. | 13:00
Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Душан Козарев састаће се са шефом Мисије ОЕБС-а на Косову и Метохији Јаном Братуом у четвртак, 24. августа, у 13 часова, у Палати Србија, Булевар Михајла Пупина 2, "црвени" салон.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено да сниме почетак састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасије до четвртка, 24. августа, до 11 часова, на имејл press@kim.gov.rs.

Потребно је да акредитовани представници медија буду на источном улазу Палате Србија најкасније у 12.45 часова.
24.08.2017. | 14:15
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са председавајућим Комитету за спољне послове Европског парламента и известиоцем Европског парламента за Србију Дејвидом Мекалистером у четвртак, 24. августа, у 14.15 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

На састанку ће бити речи о актуелном стању и даљим корацима у европским интеграцијама Србије, ситуацији у региону и регионалној сарадњи на западном Балкану, као и о спољнополитичким темама из ширег региона ЕУ и Србије.

Сниматељима и фоторепортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до четвртка, 23. августа, до 12 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и број личне карте свих чланова екипе.
24.08.2017. | 16:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са шефом Мисије ОЕБС-а на Косову и Метохији (ОМИК) Јаном Братуом, у четвртак, 24. августа, у 16 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фоторепортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до четвртка, 23. августа, до 14 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и број личне карте свих чланова екипе.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs