Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

26.07.2017. | 09:00
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и министар здравља Златибор Лончар присуствоваће примопредаји пет амбулантних возила која су донација Републике Кореје у среду, 26. јула, у 9 часова, у Градском заводу за хитну медицинску помоћ, Булевар Франше Депереа 5, Београд.

Ђорђевић и Лончар ће у 9.05 часова потписати Споразум о сарадњи на имплементацији пројекта Хуманитарна помоћ Републике Кореје мигрантима у Србији 2017 "Потврђивање пријатељских односа двеју земаља".

Након потписивања поменутог документа у 9.30 часова планиране су изјаве за медије.

Том приликом присутнима ће се обратити министар здравља Златибор Лончар, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и амбасадор Републике Кореје Ју Дае Јонг.

Република Кореја обезбедила је средства за набавку пет санитетских возила за институције здравствене заштите на локалном нивоу, у градовима и општинама који су погођени мигрантском кризом.
26.07.2017. | 10:00
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Марко Ђурић састаће се са делегацијом невладине организације „Руска хуманитарна мисија“, коју ће предводити директор ове НВО и помоћник председника Државне Думе Руске Федерације Јевгениј Примаков, у среду, 26. јула, у 10 часова, у Палати Србије, Булевар Михајла Пупина 2.

„Руска хуманитарна мисија“ је непрофитна организација, основана ради остваривања хуманитарне и филантропске делатности, са циљем пружања помоћи страдалима у конфликтима, избеглицама и привремено расељеним лицима.

Седиште Регионалног представништва „Руске хуманитарне мисије“ за Балкан је у Београду.

„Руска хуманитарна мисија“, поред Србије, успешно развија и реализује пројекте у Палестини, Ираку и Русији, а планира отпочињање делатности у Таџикистану и Јерменији.

Састанку ће присуствовати и извршни директор „Руске хуманитарне мисије“ Алексеј Полковников и руководилац Регионалног представништва „Руске хуманитарне мисије“ на Балкану Бранимир Нешић.

Медијима је омогућено снимање и фотографисање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити прослеђено саопштење за јавност.

Заинтересовани представници медија треба да пошаљу своје акредитације најкасније до среде, 26. јула, до 8 часова, на имејл press@kim.gov.rs.

Акредитовани представници медија треба да буду на источном улазу Палате Србије најкасније у 9.45 часова.
26.07.2017. | 11:30
Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић обићи ће радове на изградњи деонице Српска Кућа–Левосоје на Коридору 10 у среду, 26. јула, у 11.30 часова.

За медије који долазе сопственим превозом место састанка је камп Доњи Нерадовац у 11 часова.

За медије из Београда организован је превоз који полази са платоа испред Скупштине града у 6 часова.

Медијске екипе треба да потврде долазак на имејл pr@putevi-srbije.rs, са напоменом да ли ће користити организовани превоз.
26.07.2017. | 13:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примиће амбасадора Сједињених Америчких Држава у Србији Кајла Скота, у среду, 26. јула, у 13 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фоторепортерима омогућено је снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

Захтеве за акредитације (име и презиме, функција и број личне карте) послати Прес служби Министарства спољних послова до среде, 26. јула, до 10 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.
26.07.2017. | 14:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примиће кандидата Азербејџана за генералног директора Унеска Полада Булбулоглуа, у среду, 26. јула, у 14 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фоторепортерима омогућено је снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

Захтеве за акредитације (име и презиме, функција и број личне карте) послати Прес служби Министарства спољних послова до среде, 26. јула, до 10 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.
26.07.2017. | 14:30
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић одржаће састанак са представницима свих локалних самоуправа из целе Србије, у среду, 26. јула, у Клубу посланика, Улица Толстојева 2.

Након састанка, у 14.30 часова, уследиће изјаве за медије.

Акредитације за медијске куће послати до 12 часова, у среду, 26. јула, на имејл press@minrzs.gov.rs.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs