Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

25.04.2017. | 09:00
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић састаће се са министром спољних послова Републике Естоније Свеном Миксером у уторак, 25. априла, у 9 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено да сниме почетак састанка, након којег ће бити прослеђено саопштење.
25.04.2017. | 10:00
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин потписаће, у име Владе Србије, Споразум о обнови Споменика захвалности Француској на Калемегдану у уторак, 25. априла, у 10 часова, у "браон салону", у Палати Србија, Булевар Михајла Пупина 2.

Споразум ће у име Владе Француске потписати амбасадор те земље у Србији Кристин Моро.

Акредитације за медије је неопходно послати најкасније до уторка, 25. априла, до 9 часова, на имејл press@minrzs.gov.rs.
25.04.2017. | 11:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са министром спољних послова Естоније Свеном Миксером у уторак, 25. априла, у 11 часова, у Палати Србије, Булевар Михајла Пупина 2, источни улаз.

Сниматељима и фоторепортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем ће се завршетку, у 11.45 часова, Дачић и Миксер обратити новинарима.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до понедељка, 24. априла, до 19 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и матични број свих чланова екипе.
25.04.2017. | 12:00
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић присуствоваће пуштању у рад реконструисане деонице пруге Винарце–Ђорђево, дужине 15 километара, у железничкој станици Лесковац у уторак, 25. априла, у 12 часова.

Вучић ће у 13.30 часова обићи радове на изградњи Коридора 10, аутопут Е-75, деоницу тунел Манајле–Владичин Хан.

Место окупљања за обилазак деонице поменутог тунела је градилиште моста Џемен До у Грделичкој клисури (долазак из правца Београда ка Врању, скретање лево 100 метара после тунела Кржинце).
25.04.2017. | 12:00
Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Љубомир Марић присуствоваће свечаној академији поводом Дана студената Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици у уторак, 25. априла, у 12 часова, у амфитеатру Факултета техничких наука, у Косовској Митровици.
25.04.2017. | 12:30
Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић примиће српског џудисту Александра Кукоља, који је на Европском првенству у Варшави освојио златну медаљу, његовог тренера и представнике Џудо савеза Србије у уторак, 25. априла, у 12.30 часова, у Кабинету министра, Палата Србија, Булевар Михајла Пупина 2, источни улаз.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка пријема, а потом ће Кукољ и његов тренер Никола Милошевић дати изјаве.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до уторка, 25. априла, до 10 часова, на имејл press@mos.gov.rs.
25.04.2017. | 17:30
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са председником парламента Шведске Урбаном Алином у уторак, 25. априла, у 17.30 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће бити прослеђено саопштење.

Захтеве за акредитације, које треба да садрже име и презиме, функцију и матични број, неопходно је послати најкасније до уторка, 25. априла, до 14 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs