Најавe и обавештења

20.01.2018. | 10:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са председником Савета за спољне послове (Council on Foreign Relations) Ричардом Хасом у суботу, 20. јануара, у 10 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до суботе, 20. јануара, до 8 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и матични број свих чланова екипе.
20.01.2018. | 11:00
Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања годишњица смрти војвода Живојина Мишића и Петра Бојовића, као и армијског генерала Павла Јуришића-Штурма, у суботу, 20. јануара, у 11 часова, на Новом гробљу у Београду.

Венце ће такође положити представници Министарства одбране и Војске Србије, Града Београда, потомци истакнутих војсковођа као и представници великог броја удружења опредељених за неговање традиција и грађани.

Распоред полагања венаца – гробница војводе Живојина Мишића (11 часова), гробница војводе Петра Бојовића (11.15 часова) и гробница армијског генерала Павла Јуришића Штурма (11.30 часова).
http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/dogadjaji.php?id=1516
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs