Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава

Саопштења министарстава

19.07.2018.
Изузетна сарадња Србије и Аустрије у области правосуђа
Београд, 19. јул 2018. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић и амбасадор Аустрије у Србији Николаус Лутероти указали су током данашњег сусрета на изузетну сарадњу двеју земаља у свим областима, посебно у оквиру правосуђа. | даље »
19.07.2018.
Јоксимовић и Етингер: Србија може да буде добар пример развоја кроз евроинтеграције
Београд, 19. јул 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић разговарала је данас са комесаром ЕУ за буџет и људске ресурсе Гинтером Етингером о моделима и начинима да Србија, као кандидат за чланство, користи финансијска развојна средства Уније, а која ће бити у функцији напретка наше државе. | даље »
19.07.2018.
Станови за припаднике Министарства одбране и Војске Србије
Београд, 19. јул 2018. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин уручио је данас кључеве 24 стана активним и пензионисаним припадницима Министарства одбране и Војске Србије, што је још један корак у правцу подизања укупне оперативне способности одбрамбених снага. | даље »
19.07.2018.
У Зајечару заплењено приближно килограм спида
Београд, 19. јул 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници полиције у Зајечару запленили приближно килограм спида и ухапсили М. Ј. (25) из околине Неготина, због постојања основане сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. | даље »
19.07.2018.
Откривена лабораторија за узгој марихуане у околини Параћина
Београд, 19. јул 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници тог министарства у Јагодини на подручју Параћина открили лабораторију за узгој марихуане у вештачким условима и запленили више од 10 килограма ове опојне дроге у сировом и сувом стању, чија се вредност процењује на више од милион динара. | даље »
19.07.2018.
Отварање података подиже поверење грађана у рад јавне управе
Београд/Тбилиси, 19. јул 2018. године – Директор Канцеларије за ИТ и еУправу Михаило Јовановић, који борави у посети Грузији у оквиру делегације коју предводи председница Владе Србије Ана Брнабић, учествовао је данас на петом глобалном самиту Партнерства за отворену управу (Open Government Partnership), који се ове године одржава у Тбилисију. | даље »
19.07.2018.
Ухапшене три особе због тешког дела против опште сигурности
Београд, 19. јул 2018. године – Министарство унутрашњих послова саопштило је да су припадници тог министарства у Јагодини ухапсили А. Х. (1987) и М. Х. (1966), одговорна лица удружења „Дечија радост“ из БиХ и М. А. (1988), одговорно лице хотела „Алфа“, због постојања основане сумње да су извршили кривично дело тешка дела против опште сигурности. | даље »
18.07.2018.
Сарадња са Чешком у области жаштите животне средине
Београд, 18. јул 2018. године – Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Горан Триван разговарао је данас са делегацијом Чешке развојне агенције, коју је предводио директор Павел Фрелих, о даљим правцима сарадње у области заштите животне средине. | даље »
18.07.2018.
Сарадња са невладиним сектором на заштити животне средине
Београд, 18. јул 2018. године – Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Горан Триван потписао је данас уговоре са представницима невладининих организација о додели бесповратних средстава за подршку пројектима у области заштите животне средине, указавши на значај цивилног друштва за укупан развој земље. | даље »
18.07.2018.
Потписано упутство за убрзавање вансудског поравнања
Београд, 18. јул 2018. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић изразила је уверење да ће Упутство за унапређење и промоцију поступка закључења и извршења вансудског поравнања у поступцима за заштиту права на суђење у разумном року убрзати поступак поравнања, односно обештећења странака. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs