Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава

Саопштења министарстава

21.10.2017.
Представљена студија о потребама предузећа за финансирањем
Београд, 21. октобар 2017. године – Помоћник министра привреде у Влади Републике Србије Катарина Обрадовић Јовановић представила је данас студију која анализира потребе за успостављање алтернативних финансијских инструмената за помоћ микро, малим и средњим предузећима. | даље »
20.10.2017.
Удовичић честитао медаље српским спортистима у паратеквондоу
Београд, 20. октобар 2017. године – Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић упутио је данас честитку српским репрезентативцима који су у паратеквондоу на Светском првенству у Лондону освојили осам медаља. | даље »
20.10.2017.
Почео "Викенд роботике" у Петници
Ваљево, 20. октобар 2017. године – Помоћник министра за електронске комуникације и поштански саобраћај у Министарству трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије Ирини Рељин свечано је данас отворила Викенд роботике у Истраживачкој станици Петница код Ваљева. | даље »
20.10.2017.
Олакшан увоз радио и телекомуникационе опреме
Београд, 20. октобар 2017. године – Државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије Татјана Матић саопштила је да је од данас поједностављен увоз одређене радио и телекомуникационе терминалне опреме (РиТТ). | даље »
20.10.2017.
Обележена 73-годишњица ослобођења Београда у Другом светском рату
Београд, 20. октобар 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић предводио је данас државну церемонију поводом обележавања 73-годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату. | даље »
20.10.2017.
Проблеме апотекарских установа решавати системски
Београд, 20. октобар 2017. године – Државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Владе Републике Србије Бојан Стевић и представници Фармацеутске коморе Србије закључили су на данашњем састанку да је за решавање проблема дугова апотека потребно системско решење на којем морају да раде све стране. | даље »
20.10.2017.
Србија и Русија у најтежим данима у историји увек биле на истој страни
Београд, 20. октобар 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин подсетио је данас, приликом сусрета са министром одбране Руске Федерације Сергејом Шојгуом, на то да су Србија и Русија у најтежим тренуцима своје историје увек биле на истој страни, истакавши притом блискост двеју земаља. | даље »
20.10.2017.
Сарадња на унапређењу наставе француског језика у Србији
Београд, 20. октобар 2017. године – Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић, отправник послова Амбасаде Француске у Србији Николас Фај и директор Француског института у Србији Жан-Батист Кизен потписали су данас споразум о сарадњи у области наставе француског језика у Србији. | даље »
20.10.2017.
Сергеј Шојгу допутовао у Београд
Београд, 20. октобар 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин дочекао је данас на Аеродрому "Никола Тесла" у Београду министра одбране Руске Федерације Сергеја Шојгуа, који ће присуствовати обележавању Дана ослобођења Београда у Другом светском рату. | даље »
19.10.2017.
Ускоро учешће српских представника у цивилним мисијама ЕУ
Београд, 19. октобар 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин истакао је данас у разговору са председавајућим Војном комитету Европске уније генералом Михаилом Костаракосом да је спољнополитички циљ Републике Србије да задржи статус војно неутралне државе. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs