Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава

Саопштења министарстава

23.08.2017.
Настављено реновирање Специјалне болнице у Бањи Ковиљачи
Бања Ковиљача, 23. август 2017. године – Министар здравља у Влади Републике Србије Златибор Лончар обишао је данас нове кабине у терапијском делу у Специјалној болници за рехабилитацију у Бањи Ковиљачи, које су део прве фазе реновирања Старог блатног купатила. | даље »
23.08.2017.
Унапређење сарадње са Немачком у области одбране
Београд, 23. август 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин и амбасадор Савезне Републике Немачке у Србији Аксел Дитман разговарали су данас о сарадњи у области одбране и могућностима за њено унапређење. | даље »
23.08.2017.
Вулин упутио саучешће секретару одбране САД Џејмсу Матису
Београд, 23. август 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин упутио је данас телеграм саучешћа секретару одбране САД Џејмсу Матису поводом несрећног догађаја у којем су настрадали припадници оружаних снага Сједињених Америчких Држава. | даље »
23.08.2017.
Јоксимовић и Херши оцениле да је УН агенда развоја 2030 у складу са ЕУ интеграцијама
Београд, 23. август 2017. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић и стални кординатор тима Уједињених нација у Србији Карла Робин Херши разговарале су о активностима Србије током приступних преговора о чланству у ЕУ, спровођењу реформи и модалитетима помоћи УН агенција нашој земљи, посебно у областима које су битне за процес приступања Европској унији. | даље »
23.08.2017.
Идентификована једна особа због претњи председнику НДН Војводине
Београд, 24. август 2017. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници Службе за борбу против организованог криминала идентификовали особу која је преко друштвене мреже „Фејсбук“ претила председнику Независног друштва новинара Војводине (НДН) Недиму Сејдиновићу. | даље »
23.08.2017.
Телеграм саучешћа Вукосављевића поводом смрти Фејата Сејдића
Београд, 23. август 2017. године – Министар културе и информисања у Влади Републике Србије Владан Вукосављевић упутио је данас, у своје лично име и у име ресорног министарства, телеграм саучешћа породици Фејата Сејдића. | даље »
23.08.2017.
Министарство привреде отворено за преговоре са радницима „Гоше“
Београд, 23. август 2017. године – Министарство привреде Владе Републике Србије саопштило је данас да је разочарано одлуком представника радника „Гоше“ из Смедеревске Паланке да одбију позив на разговор, који би могао да доведе до налажења најбољег могућег решења за тешку ситуацију у којој се налазе радници те фабрике. | даље »
23.08.2017.
Честитка Удовичића Сташи Гејо
Београд, 23. август 2017. године – Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић упутио је данас честитку Сташи Гејо која је на Европском сениорском првенству у спортском пењању у Немачкој постала нови Европски шампион у дисциплини болдер. | даље »
22.08.2017.
Јачати способности система трагања и спасавања
Београд, 22. август 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин и директор Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров оценили су данас да је сарадња двеју институција изузетно развијена, што посебно долази до изражаја у области трагања и спасавања. | даље »
22.08.2017.
Грађанима Србије у Македонији доступна конзуларна помоћ
Београд, 22. август 2017. године – Министарство спољних послова Владе Републике Србије саопштило је данас да сви грађани Србије, којима је потребна конзуларна помоћ и заштита у Македонији, у овом периоду, могу да се обрате Министарству спољних послова Републике Србије, Одељењу за конзуларне послове, на број телефона
011/306-82-68 или на имејл: okp@mfa.rs. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs