Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Конференције за новинаре

Конференције за новинаре

13.08.2018.
СЕС за укидање закона о смањењу плата у јавном сектору
Београд, 13. август 2018. године – Социјално-економски савет Републике Србије подржао је данас иницијативу да се ван снаге стави Закон о привременом уређивању основица за обрачун и исплату плата, односно зарада и других сталних примања код корисника јавних средстава. | даље »
20.07.2018.
Неопходно профилисање запослених у центрима за социјални рад
Београд, 20. јул 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић изјавио је данас да је у оквиру реорганизације рада центара за социјални рад уведена новина која подразумева кадрирање, односно профилисање запослених у тим установама. | даље »
19.07.2018.
За годину пријављено приближно 45.000 случајева породичног насиља
Београд, 19. јул 2018. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић упозорила је данас на то да је у овој години у Србији било 30 смртних случајева у насиљу у породици, док је од 1. јуна прошле године до 30. јуна ове, укупно пријављено 44.728 случајева таквог насиља. | даље »
12.06.2018.
Формирано Заједничко тело за утврђивање последица НАТО бомбардовања
Београд, 12. јун 2018. године – Споразумом Министарства заштите животне средине, Министарства здравља, Министарства одбране и Министарства просвете, науке и технолошког развоја, основано је Заједничко тело за утврђивање последица НАТО бомбардовања Републике Србије по здравље људи и животну средину. | даље »
04.06.2018.
Представљени приручници за финансијску писменост
Београд, 4. јун 2018. године – Министарство просвете, науке и технолошког развоја Владе Републике Србије и компанија "Виза" представили су данас приручнике који ће омогућити наставницима да од септембра ове године укључе финансијско образовање и васпитање у наставу у школама широм Србије. | даље »
18.04.2018.
Европска комисија препознала напредак Србије
Београд, 18. април 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић оценила је данас да је извештај Европске комисије о напретку Србије на путу ка ЕУ углавном избалансиран, одмерен и добар за Србију у оном смислу у којем ниједна област није оцењена као област у којој је било назадовања. | даље »
15.03.2018.
Снажна подршка Немачке реформама и европском путу Србије
Београд, 15. март 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић изјавила је данас да Немачка није само најзначајнији политички и економски партнер на европском путу Србије, већ и највећи појединачни донатор у процесу реформи у нашој земљи. | даље »
07.03.2018.
Европска перспектива унапређује односе Србије и Грузије
Београд, 7. март 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић изјавила је данас да су посвећеност европској перспективи и међусобно поштовање територијалног интегритета важне тачке у билатералним односима Србије и Грузије. | даље »
06.03.2018.
Јасна европска перспектива Србије уз наставак реформи
Београд, 6. март 2018. године – Министар европских интеграција у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић и вршилац дужности министра иностраних и европских послова Словачке Иван Корчок потписали су данас Меморандум о сарадњи два министарства у области европских интеграција. | даље »
27.02.2018.
Јачање дијалога Србије, Италије и Албаније
Београд, 27. фебруар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић најавио је данас да ће, у циљу унапређења односа, у наредном периоду бити организовани трилатерални састанци између привредних комора и невладиних организација Србије, Албаније и Италије. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Аудио/видео прес
Тонски и видео записи са конференција за новинаре чланова Владе Републике Србије

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs