Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе

Активности Владе

23.09.2017.
Варварин одговорно спровео рационализацију запослених
Варварин, 23. септембар 2017. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Бранко Ружић поручио је данас да је општина Варварин одговорно спровела рационализацију запослених, због чега ова локална самоуправа заслужује још већи фокус Владе. | даље »
23.09.2017.
Србија ће истрајати на путу ка ЕУ
Бач, 23. септембар 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић отворио је данас манифестацију „Дани Бача – Дани европске баштине “ на Тврђави Бач, којом се Србија, али и ово место у Војводини, стављају на туристичку мапу света и Европе. | даље »
23.09.2017.
Припадници Војске бесплатно у Београдску пословну школу
Београд, 23. септембар 2017. године – Министарство одбране Владе Републике Србије и Београдска пословна школа потписали су данас уговор којим се припадницима тог министарства и Војске Србије, као и члановима њихових породица, омогућава бесплатно школовање у тој високој струковној школи. | даље »
22.09.2017.
Омогућити достојанствено старење
Београд/Лисабон, 22. септембар 2017. године – Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за демографију и популациону политику Славица Ђукић-Дејановић, која учествује на дводневној министарској конференцији о старењу у Лисабону, указала је на потребу индивидуалног приступа особама старије животне доби и омогућавању достојанственог старења. | даље »
22.09.2017.
Јоксимовић на Форуму „Следећа генерација чланица ЕУ“ у Салцбургу
Београд, 22. септембар 2017. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић учествоваће 23. и 24. септембра на Форуму „Следећа генерација чланица ЕУ“, који се одржава у склопу 13. конференције европских региона и градова у аустријском граду Салцбургу. | даље »
22.09.2017.
Још 90 милиона динара за развој иновација
Београд, 22. септембар 2017. године – Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић изјавио је данас да је Влада из буџета издвојила 90 милиона динара у оквиру новог конкурса за иновационе пројекте за физичка и правна лица. | даље »
22.09.2017.
Већа подршка Владе мирном решавању радних спорова
Београд, 22. септембар 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић изјавио је данас да ће Влада у наредном периоду дати већи значај раду и транспарентности Републичке агенције за мирно решавање радних спорова како би сви запослени и послодавци могли да се упознају са резултатима рада њених миритеља и арбитара. | даље »
22.09.2017.
Заједничка сарадња на иновацијама између Кине и земаља ЦИЕ
Нови Сад, 22. септембар 2017. године – Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић отворио је данас Четврти састанак Конзорцијума институција високог образовања Народне Републике Кине и земаља централне и источне Европе у Новом Саду. | даље »
22.09.2017.
Механизам Кина–ЦИЕЗ од значаја за будућност
Нови Сад, 22. септембар 2017. године – Министар рударства и енергетике у Влади Републике Србије Александар Антић и министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић синоћ су у Галерији Матице српске приредили пријем за учеснике скупа о сарадњи у области образовања између Кине и земаља централне и источне Европе (ЦИЕЗ), који се одржава у Новом Саду. | даље »
21.09.2017.
Ефикасније управно судство један од циљева реформе правосуђа
Београд, 21. септембар 2017. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић изјавила је данас да унапређење управног поступка и јачање ефикасности рада Управног суда представљају део реформе правосуђа, што је дефинисано и Националном стратегијом за реформу правосуђа 2013–2018. године. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs