Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе

Активности Владе

16.08.2018.
Е-аукција за транспарентнију принудну продају непокретности
Београд, 16. август 2018. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић најавила је данас да то министарство планира да уведе "е-аукцију" у поступак принудне продаје непокретности кроз предстојеће измене и допуне Закона о извршењу и обезбеђењу (ЗИО). | даље »
16.08.2018.
Популациона политика брига свих сегмената друштва
Београд, 16. август 2018. године – Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за демографију и популациону политику Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас да је у Србији све мање жена које рађају прво дете, истакавши да се њихов број у 2017. години смањио за 1.000 у односу на претходну годину. | даље »
16.08.2018.
Дигитална писменост услов за безбедно коришћење интернета
Београд, 16. август 2018. године – Државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије Татјана Матић изјавила је данас да употребу савремених технологија мора да прати дигитална писменост и компетенција. | даље »
15.08.2018.
Улагање у грађане и њихово усавршавање приоритет Владе
Београд, 15. август 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић одржао је данас састанак са директорима свих филијала Националне службе за запошљавање (НСЗ), истакавши да су овакви састанци прилика да се додатно унапреди рад ове установе. | даље »
15.08.2018.
Припадници Војске Србије у служби грађана
Београд, 15. август 2018. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић разговарали су данас са поручником Душаном Трајковићем који је 8. августа спасио живот младићу извученом без свести са дна базена "Чаир" у Нишу. | даље »
14.08.2018.
Подршка Норвешке локалним самоуправама у Србији
Шид, 14. август 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић присуствовао је церемонији потписивања Уговора о сарадњи на пројекту „Норвешка за вас – Србија“, између Краљевине Норвешке у Србији и Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС). | даље »
14.08.2018.
Побољшање услова рада правосудних органа
Београд, 14. август 2018. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић најавила је данас да ће следеће године почети радови на реконструкцији зграде у Устаничкој улици, у којој су смештени Тужилаштво за организовани криминал, посебна одељења Вишег суда за организовани криминал и ратне злочине, као и притворска јединица. | даље »
14.08.2018.
Формирање Академије струковних студија најбоље решење за студенте
Блаце, 14. август 2018. године – Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић посетио је данас Високу школу струковних студија у Блацу, која је Одлуком Владе постала део Академије пословних струковних студија Београд. | даље »
12.08.2018.
Изузетни односи Србије и Белорусије у области одбране
Београд/Минск, 12. август 2018. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас у Минску, након састанка са министром одбране Белорусије Андрејем Равковим, да је војно-војна сарадња између две земље на највишем нивоу до сада. | даље »
10.08.2018.
Позив грађанима да користе алтернативне граничне прелазе
Београд, 10. август 2018. године – Заменик начелника Управе граничне полиције Министарства унутрашњих послова Владе Републике Србије Миљан Станојевић изјавио је данас да се током предстојећег викенда очекују веће гужве на граничним прелазима, посебно на Хоргошу, и апеловао на грађане да користе алтернативне прелазе. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs