Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности премијера

Активности премијера

21.09.2017.
Брнабић разговарала са челницима асоцијације ЕАНА
Београд, 21. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас са директорима и главним и одговорним уредницима чланица Европске асоцијације новинских агенција (ЕАНА) којима је поручила да медији имају важну улогу у трасирању квалитетног пута сваког модерног друштва једино уколико негују конструктиван дијалог и извештавају на основу проверених чињеница. | даље »
21.09.2017.
Главни циљ Србије пут ка Европској унији
Београд, 21. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас са специјалним изаслаником Министарства спољних послова Републике Немачке задуженим за политичка питања Европске уније Томасом Осовским. | даље »
21.09.2017.
Већа сарадња са Кином у области образовања
Нови Сад, 21. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић поручила је данас у Новом Саду, на отварању Петог дијалога о образовним политикама Кине и земаља централне и источне Европе (ЦИЕЗ), да је образовање услов просперитета сваког друштва. | даље »
21.09.2017.
Регионална сарадња један од стубова стабилности
Београд, 21. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је регионална сарадња међу основним приоритетима Владе Србије, и указала на то да је регионално повезивање један од начина да се заједно, као регион, брже и лакше приближимо ЕУ. | даље »
21.09.2017.
Влада значајно финансијски помагала "Врањским новинама"
Београд, 21. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић негирала је данас тврдње да Влада Србије гуши недељник "Врањске новине", нагласивши да је том гласилу помагала више од свих претходних влада, и да му је само у овој години определила 1,7 милиона динара. | даље »
20.09.2017.
Неопходан искорак у дигитализацији и образовању
Београд, 20. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас да наша земља мора да направи значајан искорак у дигитализацији и образовању, наводећи да постоје потенцијали који морају бити искоришћени. | даље »
20.09.2017.
Важна улога медија који поштују истинске новинарске вредности
Београд, 20. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас са директором америчког мултимедијалног сервиса „Глас Америке“ Амандом Бенет, с којом се сагласила да медији који поштују традиционалне новинарске вредности, чије је извештавање засновано на провереним чињеницама и неговању конструктивног дијалога имају важну улогу у сваком друштву. | даље »
20.09.2017.
Брнабић отвара Пети дијалог о политикама у образовању НР Кина – ЦИЕЗ
Београд, 20. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић отвориће сутра Пети дијалог о политикама у образовању НР Кине и земаља централне и источне Европе, на којем ће се разговарати о наставку сарадње и даљој изградњи капацитета на пољу образовања. | даље »
20.09.2017.
Србија посвећена очувању добрих односа са Мађарском
Београд, 20. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас са амбасадором Мађарске у Србији Атилом Пинтером, који јој је честитао на досадашњим резултатима Владе, нарочито у области економије, и изразио задовољство степеном сарадње двеју земаља, што је оценио као добар подстицај за нове инвестиције у Србији. | даље »
20.09.2017.
Брнабић упутила саучешће поводом разорног земљотреса у Мексику
Београд, 20. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић упутила је данас телеграм саучешћа председнику Мексика Енрикеу Пењи Нијети поводом разорног земљотреса који је погодио ту земљу. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs