Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника

Активности потпредседника

19.01.2018.
Припремљене локације за изградњу станова за припаднике снага безбедности
Београд, 19. јануар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да су локације на којима могу да се граде станови за припаднике сектора безбедности припремљене. | даље »
19.01.2018.
Јачање капацитета Управе криминалистичке полиције у дигиталној форензици
Београд, 19. јануар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, амбасадор Норвешке у Србији Арне Санес Бјорнстад и шеф Канцеларије УН за пројектне услуге у Србији Грем Тиндал потписали су данас Меморандум о разумевању за спровођење пројекта „Подршка Краљевине Норвешке МУП-у Србије“. | даље »
18.01.2018.
Захтев Србије да се укључи у истрагу убиства Оливера Ивановића
Београд, 18. јануар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић још једном је данас истакао захтев Републике Србије међународним институцијама на Косову и Метохији да се наши државни органи укључе у истрагу убиства Оливера Ивановића. | даље »
17.01.2018.
Србија и Црна Гора посвећене развоју добрих односа
Београд/Подгорица, 17. јануар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се, током другог дана званичне посете Подгорици, са председником Владе Црне Горе Душком Марковићем. | даље »
17.01.2018.
Србија очекује да буду пронађене убице Оливера Ивановића
Београд, 17. јануар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије Зорана Михајловић оценила је данас да је Србија увек у тешким тренуцима била јединствена, и додала да ће тако бити и данас када су грађани у Србији и на Косову и Метохији у шоку од мучког, терористичког убиства Оливера Ивановића. | даље »
16.01.2018.
Србија и Црна Гора посвећене развоју сарадње
Београд/Подгорица, 16. јануар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и председник Скупштине Црне Горе Иван Брајовић поручили су данас у Подгорици да су две земље посвећене развоју добрих односа, чему доприносе редовни сусрети високих званичника двеју земаља. | даље »
16.01.2018.
Висок ниво билатералних односа Србије и Црне Горе
Београд/Подгорица, 16. јануар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и председник Црне Горе Филип Вујановић оценили су данас у Подгорици да су билатерални односи двеју земаља на високом нивоу, и истакли спремност за даље унапређење сарадње. | даље »
16.01.2018.
Спремност за даље јачање сарадње са Црном Гором
Београд/Подгорица, 16. јануар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас у Подгорици да су Србија и Црна Гора братске и пријатељске државе, као и њихови народи, нагласивши важност одржавања високог нивоа међусобних комуникација и састанака. | даље »
16.01.2018.
Дачић упутио телеграм саучешћа породици Оливера Ивановића
Београд, 16. јануар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић упутио је данас телеграм саучешћа породици убијеног Оливера Ивановића, који је, како је нагласио, био симбол борбе за права Срба на Косову и Метохији и који је остајао тамо где други нису смели. | даље »
16.01.2018.
Лесковац пример успешног озакоњења објеката
Лесковац, 16. јануар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да је Лесковац пример ефикасног спровођења озакоњења, и најавила помоћ ресорног министарства за завршетак изградње обилазнице око тог града. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs