Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника

Активности потпредседника

19.06.2018.
У Сићевачкој клисури почели радови на асфалтирању ауто-пута
Београд, 19. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић обишла је радове на изградњи Коридора 10, на деоници од Банцарева до Црвене Реке, где је данас започело асфалтирање саобраћајних трака. | даље »
19.06.2018.
Неопходно наћи заједничко решење за миграциону ситуацију
Београд/Брисел, 19. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас у Бриселу, на састанку о миграционој ситуацији на Западном Балкану, да Србија не може бити усамљена у решавању мигрантске кризе, и да ниједна земља не може самостално да реши овај проблем. | даље »
19.06.2018.
Србија цени принципијелни став Конга о Космету
Београд, 19. јун 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Београду са министром за комуникације и медије Демократске Републике Конго Ламбертом Мендеом Омалангом. | даље »
19.06.2018.
Реализација договореног прва тема дијалога у Бриселу
Београд, 19. јун 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да главна тема предстојећег наставка дијалога Београда и Приштине треба да буде реализација Бриселског споразума, да би се уопште могло разговарати о другим спорним стварима. | даље »
19.06.2018.
Важна улога Србије у промовисању политичке стабилности у региону
Београд, 19. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић разговарала је данас са амбасадором Велике Британије у Србији Денисом Кифом о регионалној сарадњи и предстојећем Самиту о Западном Балкану, који се у јулу одржава у Лондону. | даље »
18.06.2018.
Унапредити сарадњу са Индијом на свим пољима
Београд, 18. јун 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Индије у Србији Нариндер Чаухан, којој је пренео захвалност на веома успешној и динамичној сарадњи оствареној током њеног мандата. | даље »
18.06.2018.
Наставак успешне сарадње Владе Србије и УНОПС-а
Београд, 18. јун 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са подсекретаром и извршним директором Канцеларије УН за пројектне услуге (УНОПС) Грете Фаремо о актуелним пројектима ове агенције УН у Србији и могућностима даљег унапређења сарадње. | даље »
18.06.2018.
Наставак сарадње са Кином на реализацији инфраструктурних пројеката
Београд, 18. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић разговарала је данас са амбасадором НР Кине у Србији Ли Манчангом о предстојећем Самиту шефова влада Кине и 16 земаља централне и источне Европе, који се одржава у јулу у Софији. | даље »
18.06.2018.
Најоштрија казна за напад на полицијског службеника
Ниш, 18. јун 2018.године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас, приликом обиласка рањеног полицијског службеника Милоша Милошевића у Клиничком центру Ниш, да ће држава тражити максималну казну коју закон предвиђа за починиоца овог кривичног дела. | даље »
17.06.2018.
За нове инвестиције у путној инфраструктури пет милијарди евра
Београд, 17. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да је вредност новог инвестиционог циклуса у путној инфраструктури, са пројектима који треба да почну да се реализују, приближно пет милијарди евра. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs