Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника

Активности потпредседника

20.07.2017.
Позив представницима Србије на инаугурацију председника Ирана
Београд, 20. јул 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и амбасадор Ирана у Србији Хосеин Мола Абдолахи потврдили су у данашњем разговору спремност за интензивирање укупних билатералних односа, посебно економске сарадње. | даље »
20.07.2017.
У наставку акције "Арес" ухапшено 213 особа
Београд, 20. јул 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић саопштио је данас да су припадници полиције, у наставку акције "Арес", ухапсили 213 особа, открили две лабораторије за производњу марихуане и запленили 385 килограма наркотика и већу количину оружја и муниције. | даље »
20.07.2017.
Кинеска провинција Џеђианг заинтересована за улагања у Србију
Београд, 20. јул 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић разговарао је данас са гувернером кинеске провинције Џеђианг Јуеном Ђиађуном о унапређењу економске сарадње и плановима привредника те покрајине за улагања у Србију. | даље »
20.07.2017.
Унапређење сарадње са Италијом у области грађевинарства
Београд, 20. јул 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић разговарала је данас са амбасадором Италије у Србији Ђузепеом Манцом о сарадњи двеју земаља, као и о подршци коју Италија пружа Србији на путу ка чланству у Европској унији. | даље »
20.07.2017.
Даљи развој полицијске сарадње са Русијом
Београд, 20. јул 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Чепурин потврдили су на данашњем састанку посвећеност двеју земаља унапређењу полицијске сарадње. | даље »
19.07.2017.
Висок ниво сарадње Србије и НАТО
Београд, 19. јул 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са врховним командантом НАТО снага за Европу и командантом оружаних снага САД у Европи Куртисом Скапаротијем. | даље »
19.07.2017.
Србија посвећена регионалном миру и стабилности
Београд, 19. јул 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са коизвестиоцима Комитета за мониторинг Парламентарне скупштине Савета Европе (ПССЕ) Мариом Гузенином и Самадом Сеидовим. | даље »
19.07.2017.
Двоје повређених у јутрошњем пожару у тешком стању
Београд, 19. јул 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас, након обиласка повређених ватрогасаца на Војномедицинској академији (ВМА), да је стање двојице примљених у ту установу тешко, а да се један од њих налази у критичном стању. | даље »
19.07.2017.
Стефановић разговарао са делегацијом Комитета за мониторинг ПССЕ
Београд, 19. јул 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарао је данас са коизвестиоцима Комитета за мониторинг Парламентарне скупштине СЕ Самадом Сеидовим и Маријом Гузенином о процесу спровођења реформи у складу са поштовањем стандарда Савета Европе. | даље »
18.07.2017.
Отворена нова Амбасада Босне и Херцеговине у Београду
Београд, 18. јул 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и министар спољних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак отворили су данас нову зграду Амбасаде БиХ у Београду. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs