Стоп корупцији

22.05.2018.
Ухапшене четири особе због давања и примања мита
Београд, 22. мај 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници Управе криминалистичке полиције Одељења за борбу против корупције, у сарадњи са Посебним одељењем Вишег јавног тужилаштва у Краљеву, ухапсили четири особе осумњичене да су извршиле кривична дела примање и давање мита. | даље »
05.05.2018.
У Ћуприји ухапшен лекар због примања мита
Београд, 5. мај 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да је, у наставку акције на сузбијању корупције, ухапшен лекар специјалиста у Општој болници у Ћуприји С.Л. (1955) због постојања основа сумње да је починио кривично дело примање мита. | даље »
02.05.2018.
Ухапшено 16 особа због коруптивних и других кривичних дела
Београд, 2. мај 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници тог министарства, у сарадњи са надлежним тужилаштвима и Пореском полицијом, у више одвојених акција сузбијања финансијског криминала и корупције, у претходних неколико дана ухапсили 16 особа осумњичених да су у периоду од 2013. године до данас починили више коруптивних и других кривичних дела, док су против још 42 особе поднете кривичне пријаве у редовном поступку. | даље »
30.04.2018.
Ухапшене три особе због малверзација
Београд, 30. април 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници Одељења за борбу против корупције, по налогу Посебног одељења за борбу против корупције Вишег јавног тужилаштва у Краљеву, ухапсили три особе осумњичене за малверзације приликом давања у подзакуп ресторана "Бреза" у општини Нова Варош. | даље »
21.03.2018.
Ухапшено пет особа у Нишу због примања и давања мита
Београд, 21. март 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници тог министарства у Нишу, у сарадњи са Војном полицијом и Војно-безбедносном агенцијом, а по налогу Вишег јавног тужилаштва у том граду - Посебног одељења за сузбијање корупције, ухапсили пет особа. | даље »
10.03.2018.
Хапшења због корупције у општини Нови Београд
Београд, 10. март 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници полиције у наставку акције сузбијања корупције, у сарадњи са Посебним одељењем за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили три особе због постојања основа сумње да су извршили кривична дела примање и давање мита. | даље »
09.03.2018.
Ухапшен лекар због примања мита
Београд, 9. март 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници Одељења за борбу против корупције, у наставку акције на сузбијању ове појаве, ухапсили лекара специјалисту у Општој болници у Ужицу З. М. (1953) због постојања основане сумње да је починио кривично дело примање мита. | даље »
08.03.2018.
Ухапшене четири особе због примања и давања мита
Београд, 8. март 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници Сектора унутрашње контроле ухапсили полицијску службеницу и запослену у Секретаријату за Управу града Београда, због сумње да су злоупотребиле службени положај. | даље »
23.02.2018.
Хапшења због злоупотреба на граничном прелазу Градина
Београд, 23. фебруар 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници Сектора унутрашње контроле, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Пироту, ухапсили више особа због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело примање мита. | даље »
30.01.2018.
Ухапшене четири особе због прања новца и пореске утаје
Београд, 30. јануар 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници Службе за борбу против организованог криминала, у сарадњи са Пореском управом – Сектором пореске полиције, а по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили четири особе. | даље »
http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/sekcija.php?id=243
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs