Активности потпредседника

11.12.2017.
Дачић у Бриселу на састанку министара иностраних послова
Београд, 11. децембар 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић учествоваће сутра у Бриселу на радном ручку министара иностраних послова држава чланица ЕУ и држава кандидата за чланство у ЕУ, који се организује у оквиру естонског председавања Савету ЕУ. | даље »
11.12.2017.
Унапређење свеукупних односа са Казахстаном
Београд/Астана, 11. децембар 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Астани са министром одбрамбене и аерокосмичке индустрије Казахстана Беибутом Атамкуловим и са министром спољних послова те земље Каиратом Абдрахмановим. | даље »
11.12.2017.
Пословно окружење у Србији најбоље у региону
Беогард, 11. децембар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да ће нови закон о уписима у катастар бити усвојен у првом тромесечју наредне године, што ће омогућити да се процедура уписа имовине спроведе на једном месту. | даље »
10.12.2017.
Дачић у званичној посети Казахстану
Београд, 10. децембар 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић боравиће у понедељак, 11. децембра, у званичној посети Републици Казахстан, где ће се састати са високим званичницима те земље. | даље »
10.12.2017.
Права жена и мањина у основи људских права
Београд, 10. децембар 2017. годоне – Потпредседник Владе Републике Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да је борба за то да маргинализоване и вишеструко дискриминисане групе грађана и грађанки буду препознате као равноправни чланови нашег друштва, да равноправно остварују сва своја права, одговорност свих нас. | даље »
09.12.2017.
Унапређење услова рада припадника полиције
Београд, 9. децембар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарао је данас са представницима Независног синдиката полиције о побољшању материјалног положаја, услова рада и о регулисању радно- правног статуса запослених у Министарству унутрашњих послова. | даље »
09.12.2017.
Енергично против негативности у спорту
Београд, 9. децембар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас на конститутивној седници Националног савета за спречавање негативних појава у спорту, да ће држва гајити спорт, а да ће се енергично обрачунати са негативностима у овој области. | даље »
08.12.2017.
Румунија заинтересована за заједничке пројекте са Србијом
Београд, 8. децембар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и потпредседник Владе Румуније Јон-Марсел Ћолаку разговарали су данас о сарадњи двеју земаља у области инфраструктуре и транспорта, укључујући и пројекат изградње ауто-пута Панчево–Темишвар. | даље »
08.12.2017.
Наставак улагања у Аеродром "Никола Тесла"
Вршац, 8. децембар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да је Србија, у жељи да настави са улагањем у Аеродром "Никола Тесла", по први пут спровела процес концесије, за који рок за обавезујуће понуде истиче данас. | даље »
08.12.2017.
Залагање читавог друштва за унапређење положаја Рома
Вршац, 8. децембар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и председник Координационог тела за праћење реализације Стратегије за социјално укључивање Рома и Ромкиња Зорана Михајловић изјавила је данас да не постоји ништа важније за Роме и Ромкиње него да се образују на свом језику. | даље »
http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/sekcija.php?id=35920
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs