Активности потпредседника

21.06.2018.
Потписан споразум о ваздушном саобраћају са Ираном
Београд, 21. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и министар рударства, индустрије и трговине Ирана, Мохамад Шариатмадари потписали су данас Споразум о ваздушном саобраћају између две земље. | даље »
21.06.2018.
Унапредити сарадњу са Ираном у области саобраћаја и грађевинарства
Београд, 21. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћај и инфраструктуре Зорана Михајловић разговарала је данас са министром рударства, индустрије и трговине Ирана Мохамадом Шариатмадаријем о унапређењу сарадње две земље у области саобраћаја и грађевинарства. | даље »
21.06.2018.
Подршка Светске банке и у новом циклусу инвестиција
Београд, 21. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић разговарала је данас са шефом Канцеларије Светске банке у Србији Стивеном Ндегвом о реализацији актуелних инфраструктурних пројеката и о новом инвестиционом циклусу. | даље »
21.06.2018.
Унапредити квалитет медијског извештавања о насиљу над женама
Београд, 21. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и председник Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић разговарала је данас са представницима удружења "Новинарке против насиља" о важности извештавања о насиљу над женама. | даље »
21.06.2018.
Србија очекује смернице од ЕУ по питању миграната
Београд, 21. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да наша земља наставља да се понаша хумано и одговорно према мигрантима, али да од Европе очекује јасан савет о томе шта предузети како би се решио тај проблем. | даље »
20.06.2018.
Наставак успешне сарадње са Европском инвестиционом банком
Београд, 20. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић разговарала је данас са директором представништва Европске инвестиционе банке (ЕИБ) за Западни Балкан Дубравком Негре о текућим пројектима који се релизују уз подршку ЕИБ и новом циклусу инвестиција у области инфраструктуре у Србији. | даље »
20.06.2018.
Либерија повукла признање такозваног Косова
Београд, 20. јун 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас министра спољних послова Либерије Гбезонгар Милтон Финдлеја, који му је предао ноту1 којом се Србија обавештава да је та земља повукла признање једнострано проглашене независности Косова. | даље »
20.06.2018.
Што пре усвојити закон о родној равноправности
Београд, 20. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и председник Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић оценила је данас да се дуго чека на усвајање новог закона о родној равноправности, иако је он био спреман пре годину дана. | даље »
20.06.2018.
Држава и друштво неће стати у борби против насиља над женама
Београд, 20. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и председник Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић изјавила је на састанку Управног одбора пројекта “Интегрисани одговор на насиље над женама и девојчицама” да борба државе и друштва против насиља над женама и родних стереотипа не сме да стане. | даље »
20.06.2018.
Решење за миграциону ситуацију мора бити достојно човека
Београд, 20. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас поводом Светског дана избеглица, да тешко да постоји народ који боље од српског разуме сву патњу избеглиштва. | даље »
http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/sekcija.php?id=35920
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs