Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Продужење рока за достављање предлога за доделу Светосавске награде

Продужење рока за достављање предлога за доделу Светосавске награде

Београд, 1. децембар 2009. године – Министарство просвете Владе Републике Србије саопштило је да је донело одлуку о продужењу рока за достављање предлога по Јавном конкурсу за доделу Светосавске награде за посебне резултате и допринос развоју образовања и васпитања у Републици Србији до 15. децембра ове године.

Министар просвете Жарко Обрадовић упутио је позив свим заинтересованим образовно-васпитним установама, струковним удружењима просветних радника, образовно-научним институцијама, универзитетима и другим правним и физичким лицима, да предложе ученике, студенте, запослене у образовању, као и образовно-васпитне установе за доделу Светосавске награде за посебне резултате и допринос развоју образовања и васпитања у Републици Србији у 2009. години.

Он овим позивом и наградом жели да ода признање и почаст ученицима, студентима, запосленима у образовном систему и образовно-васпитним установама за постигнут успех, резултате и иновације којима су допринели развоју и унапређивању образовно-васпитне праксе или развоју научних достигнућа у области образовања и васпитања у Србији у 2009. години.

Текст конкурса и критеријуми за доделу Светосавске награде налазе се на сајту Министарства просвете, наводи се у саопштењу.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs