Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности премијера > Вучић и чланови Владе одали пошту премијеру Зорану Ђинђићу

Вучић и чланови Владе одали пошту премијеру Зорану Ђинђићу

Београд, 12. март 2015. године – Председник Владе Републике Србије Александар Вучић и министри у Влади Србије одали су данас пошту и положили венац на спомен-плочу у дворишту Владе, на месту на којем је премијер Зоран Ђинђић убијен пре дванаест година.


Полагању венаца присуствовали су и први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић, потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, као и потпредседник Владе и министар државне управе и локалне самоуправе Кори Удовички.

Такође, пошту премијеру Ђинђићу одали су и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, министар одбране Братислав Гашић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, министар просвете, науке и технолошког развоја Срђан Вербић, као и министар рударства и енергетике Александар Антић.

Полагању венаца присуствовали су и министар привреде Жељко Сертић, министар пољопривреде и заштите животне средине Снежана Богосављевић-Бошковић, министар здравља Златибор Лончар, министар културе и информисања Иван Тасовац, као и министар без портфеља задужен за ванредне ситуације Велимир Илић.

Годишњица смрти председника Владе и лидера Демократске странке Зорана Ђинђића, који је убијен у атентату 2003. године, биће данас обележена низом манифестација.

Вучић и чланови Владе одали пошту премијеру Зорану Ђинђићу (ВИДЕО: Танјуг)
Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs