Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Даљи рад на заштити интереса социјално угрожених

Даљи рад на заштити интереса социјално угрожених

Београд, 19. мај 2017. године – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије Владимир Илић састао се данас, у оквиру активности на унапређењу положаја социјално угрожених лица, са представницима Канцеларије заштитника грађана Републике Србије.

Владимир Илић
Фото: minrzs.gov.rs

Илић је рекао да је на састанку договорено поступање стручних служби социјалне заштите у складу са препорукама заштитника грађана, као и да је унапређена сарадња Министарства и Канцеларије заштитника грађана у циљу заштите најбољих интереса корисника социјалне заштите, њихових права и достојанства.

Он је поручио да Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања наставља са свим активностима на унапређењу положаја корисника.

Заменик заштитника грађана Милош Јанковић похвалио је досадашњу сарадњу са Министарством, која је овим састанком додатно унапређена.

Састанку су присуствовали и представници Сектора за бригу о породици и социјалну заштиту Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs