Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Изузетни резултати Полицијске управе у Суботици

Изузетни резултати Полицијске управе у Суботици

Суботица, 19. мај 2017. године – Директор полиције Министарства унутрашњих послова Владимир Ребић обишао је данас Полицијску управу у Суботици и том приликом одао признање тој управи за изузетно добре резултате које је постигла у борби против свих видова криминала.


На састанку Ребића са руководством суботичке полиције, на којем су разматрани резултати рада, констатовано је да постоји изузетна посвећеност и ангажованост полицајаца на сузбијању свих врста криминала.

Захваљујући добром раду полиције на територији коју покрива ова управа остварени су изузетни резултати у борби против наркотрафикинга и илегалне трговине дуваном и дуванским производима, а број разбојништава прошле године у односу на 2015. годину је преполовљен.

Ребић је посебно истакао изузетне резултате остварене у спречавању злоупотреба наркотика и илегалног промета дувана и дуванских производа. У овим областима, како је рекао, бележи се повећање броја заплена и количине заплењених дрога и дувана за више од 100 одсто.

Према његовим речима, на територији Полицијске управе Суботица прошле године, у односу на 2015. и 2014. годину, за 40 одсто бележи се смањење мултиетничких сукоба и неспоразума, што је резултат доброг рада полиције и њеног превентивног деловања.

Ребић је додао да је са руководством Полицијске управе разговарао и о проблемима са којима се суочавају полицијски служебници у свакодневном раду и истакао да ће Министартво у наредном периоду радити на унапређењу услова рада, набавком нове опреме, возила, технике и адаптацијом просторија, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs