Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Ђорђевић обишао повређене раднике Центра за социјални рад у Раковици

Ђорђевић обишао повређене раднике Центра за социјални рад у Раковици

Београд, 13. јул 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић посетио је синоћ запослене у Центру за социјални рад у Раковици који су повређени у трагичном догађају испред ове установе.


Троје запослених је задобило теже повреде током настојања да савладају М. Н., који је испред тог центра, током судском одлуком регулисане примопредаје детета у поступку бракоразводне парнице, извршио убиство своје супруге и мајке детета које је истом приликом изгубило живот.

Повређени нису животно угрожени, а двоје запослених је задржано на лечењу у Војномедицинској академији, док је једна запослена особа касније синоћ пуштена на кућно лечење.

Ђорђевић је нагласио да ће предузети све мере да се овакви догађаји више не понове, и додао да је за опстанак и напредак сваког сегмента нашег друштва кључно да све надлежне институције, организације цивилног друштва, медији и грађани заједнички учине све да се убудуће спрече овакве трагедије.

Влада Србије и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања ће истрајати у овој борби, поручио је он.

Начелник Војномедицинске академије пуковник Мирослав Вукосављевић пружио је уверавања министру да ће медицински третман и лечење повређених бити на највишем могућем нивоу.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs