Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Уручени кључеви станова активним и пензионисаним припадницима система одбране

Уручени кључеви станова активним и пензионисаним припадницима система одбране

Београд, 19. новембар 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин уручио је данас кључеве 25 нових станова активним и пензионисаним припадницима система одбране у Улици партизанске авијације у Београду.

Фото: Танјуг

Уручењу кључева станова на Бежанијској коси присуствовали су и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић и државни секретар Министарства одбране Бојан Јоцић.

Вулин је том приликом истакао да се мора водити рачуна о побољшању материјалног положаја сваког припадника војске, како би она била јака, а њени припадници задовољни.

Министар је рекао да се у војсци дуго чека на решавање стамбеног питања, додавши да се улажу велики напори да се чекање скрати и да сваки наш припадник зна да му је будућност извесна уколико буде био у војсци.

Он је навео да је Влада Србије формирала радну групу која ће се бавити искључиво решавањем стамбених питања свих припадника безбедносног сектора.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs