Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности премијера > Разматрани финансијски модели за изградњу станова за припаднике снага безбедности

Разматрани финансијски модели за изградњу станова за припаднике снага безбедности

Београд, 19. јануар 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић председавала је данас другом састанку Комисије за припрему предлога програма изградње станова за припаднике снага безбедности.

На састанку је било речи о активностима радне групе за праћење и координацију спровођења активности у вези са пројектом изградње станова.

Учесници састанка, који је одржан у згради Владе Србије, анализирали су податке о исказаним потребама припадника сектора безбедности и разматрали могуће финансијске моделе за извођење тог пројекта.

Закључено је да се састанци Комисије одржавају чешће, како би учесници могли да размотре сва отворена питања у вези са пројектом изградње станова и да на њих предложе одговарајућа решења у што краћем року.

На састанку су учествовали и потпредседник Владе и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, министар одбране Александар Вулин, министар правде Нела Кубуровић и остали чланови Комисије.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs