Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Војска помаже најугроженијим домаћинствима у Жагубици

Војска помаже најугроженијим домаћинствима у Жагубици

Жагубица, 7. август 2018. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин обишао је данас припаднике Војске Србије (ВС) из зајечарског гарнизона који помажу домаћинствима у Жагубици, где су претходних дана поплаве нанеле велику штету.

Фото: mod.gov.rs

Припадници Команде за развој Тимочке бригаде из Команде за обуку Копнене Војске и 31. пешадијског батаљона Треће бригаде Копнене војске помажу у рашчишћавању најугроженијих домаћинстава од муља и бујичних наноса.

Вулин је након обиласка терена, рекао да се, у складу са захтевом локалне самоуправе и потребама становништва у Жагубици, Војска Србије одазвала и помогла.

Фото: mod.gov.rs

Што је Војска Србије већа, опремљенија и бројнија, живот у Србији је сигурнији и мирнији, а локално становништво где год да има проблема, може да рачуна на своју војску, поручио је министар.

Он је нагласио да баш као што се ради и у Ивањици, Краљеву, Жагубици, тако је Војска Србије спремна да помогне локалном становништву где год да је помоћ потребна, као и да је свако улагање у њу, улагање у бољи живот сваког грађанина Србије.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs