Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Локације за јефтине станове у Београду до краја августа

Локације за јефтине станове у Београду до краја августа

Београд, 8. август 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић најавила је данас да ће до краја овог месеца бити дефинисане локације за изградњу јефтиних станова за припаднике снага безбедности у Београду.


Михајловић је у изјави за новинаре објаснила да су, с обзиром на то да су рађене многе анкете, у главном граду мењане локације за те станове, тако да још нису дефинисане тачне локације, за разлику од Ниша и Врања, где је то већ урађено.

Потписани су уговори о пројектовању са ЦИП-ом и очекујем да ће ускоро почети потребне процедуре за почетак градње у Нишу и Врању, док ћемо за Београд најкасније крајем августа имати дефинисане локације, истакла је она.

Раније је најављено да ће у оквиру прве фазе градње станова за сектор безбедности радови почети најкасније до септембра. До краја 2019. године биће завршена прва фаза у којој ће бити изграђено 1.578 станова у шест градова, док ће укупно бити изграђена 5.203 стана.

Реч је о Београду, Новом Саду, Нишу, Врању, Краљеву и Крагујевцу, а придодата је и Сремска Митровица.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs