Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Отворена реновирана сала у ОШ „Бора Станковић“ у насељу Бањица

Отворена реновирана сала у ОШ „Бора Станковић“ у насељу Бањица

Београд, 13. септембар 2018. године – Помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Весна Недељковић присуствовала је данас отварању реновиране сале за физичко васпитање у ОШ „Бора Станковић“ у београдском насељу Бањица.


У сали је обновљена вентилација, замењен паркет и обележени нови терени за кошарку, одбојку и рукомет, урађено осветљење и постављени нови рефлектори, а вредност радова износила је 1,6 милиона динара.

Недељковић је том приликом истакла да спортске активности деце у школама треба да буду безбедне, и истовремено исказала захвалност компанији "Спорт вижн" која је учествовала у пројекту.

Она је ученицима пожелела да, тренирајући у обновљеној сали, освоје много медаља.

Директор ОШ ''Бора Станковић'' Рада Ракочевић пренела је захвалност ресорном министарству, компанији "Спорт вижн" и Општини Вождовац на подршци и разумевању које су показали када је реч о потребама ове школе.

Она је навела да је ова образовна установа позната по врхунским спортским резултатима својих ученика, као и по томе што су њени ученици били бројни познати спортисти.

Међу њима су тенисер Новак Ђоковић, ватерполиста Филип Филиповић, кошаркашица Наташа Ковачевић, каратисткиња Тања Петровић и други, подсетила је Ракочевић.Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs