Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Норвешка пружа подршку Србији у борби против сиве економије

Норвешка пружа подршку Србији у борби против сиве економије

Београд, 11. октобар 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић разговарао је са амбасадором Краљевине Норвешке у Србији Арнеом Бјорнстадом о наставку сарадње и будућим активностима у вези са подизањем свести грађана о значају сузбијања рада на црно.


Ђорђевић је том приликом изразио задовољство резултатима пројекта ,,Јачање капацитета Инспектората за рад и подизање свести грађана у циљу сузбијања рада на црно“, као и захвалност на подршци коју Норвешка пружа Србији у борби против сиве економије.

Бјорнстад је поручио да Норвешка подржава европски пут Србије и њене напоре да питање рада на црно у земљи добије другачије оквире.

Он је изразио уверење да ће се сарадња двеју држава унапредити предстојећим заједничким активностима, наводи се у саопштењу Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs