Награђени истакнути појединци у Министарству за рад

Београд, 9. август 2018. године – Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије и Удружење осигуравача Србије доделили су данас награде „Човек године“ за 17 запослених у том министарству који су се истакли својим радом и доприносом.


Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић исказао је захвалност Удружењу осигуравача Србије на подршци и препознавању рада и квалитета запослених у Министарству, који су својим залагањем допринели остваривању бољих резултата, а тиме и побољшању услова живота грађана Србије.

Министарство ће наставити овакву праксу награђивања јер желимо да свима онима који се истичу својим радом и трудом на неки начин покажемо захвалност, истакао је он.

Овог пута смо издвојили 17 људи, а верујем да постоји још оних који заслужују да буду награђени. Чека нас још много посла, пројеката и доношења нових закона, а верујем да ћемо направити велики помак и да ћемо се похвалити постигнутим резултатима на крају године, истакао је Ђорђевић.

Генерални секретар Удружења осигуравача Србије Душко Јовановић исказао је захвалност државном врху, Влади Србије и Министарству на томе што су успели да подигну животни стандард и реше одређене проблеме, посебно када је у питању привреда у Србији.

Јовановић је нагласио да грађани морају да знају да осигурање није трошак, већ инвестиција која њима и њиховим породицама пружа безбрижнију будућност.

http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/vest.php?id=328361
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs