Ухапшено неколико особа због насилничког понашања у Београду

Београд, 11. октобар 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници полиције у Београду ухапсили М. Ч. (1994) и П. К. (1993) због постојања основа сумње да су починили кривично дело насилничко понашање.

Они се сумњиче за то да су претукли неколико људи и поломили инвентар у једном београдском угоститељском објекту. Полиција је, поводом истог догађаја, претходно ухапсила М. Х. (1993) који се такође сумњичи за кривично дело насилничко понашање.

Припадници МУП-а идентификовали су све учеснике овог догађаја и интензивно трагају за више особа.

Против осумњиченог М. Ч. биће поднета и кривична пријава због сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, пошто је полиција приликом претреса аутомобила „пежо“ у коме се налазио пронашла 20 грама кокаина, који је био запакован у више кесица.

Због сумње да је починио исто кривично дело, ухапшен је и М. П. (1981), који се заједно са осумњиченим М. Ч. налазио у возилу.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву, додаје се у саопштењу.

http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/vest.php?id=333294
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs